Útépítés

Társaságunk országos közutak, városokat elkerülő utak kivitelezésében élen járó vállalkozás. Kivitelezői tevékenységünk magában foglalja a vízépítési, árok burkolási, szegélyépítési és a forgalomtechnikai munkákat is.

A gyorsforgalmi úthálózat nagyütemű fejlesztéséhez kapcsolódó különböző szintű csomópontok, keresztező közutak és mezőgazdasági utak, valamint a folyópályák hídépítési munkái is megsokszorozódtak az elmúlt évtizedben. A hídépítéshez kapcsolódó javított híd háttöltések, rézsűkúpok kialakítása és az ehhez kapcsolódó szakipari munkák kivitelezése társaságunk kiemelt jelentőségű tevékenységének része.

A rendkívüli minőségi követelmények, az összetett műszaki megoldások a háttöltések konszolidációját meggyorsító különböző technológiák kivitelezésében cégünk kiváló referenciák sorával rendelkezik, és az utóbbi évek autópálya építéseinek jelentős hányadán híd háttöltések komplett kivitelezését tudja maga mögött.

Magas szintű ismeretekkel és referenciával rendelkezünk a kétrétegű mosott felületű bazaltbeton gyártásában és annak főpályán való bedolgozásában.

Referenciák

Képek referencáinkról: