Magasépítés

A Lavinamix Építő Kft. a minőségi kivitelezés és a környezettudatos megvalósítások elkötelezett híve, több évtizedes sikerének záloga a magasfokú megbízhatóság és a széleskörű szakmai tapasztalat. Társaságunkat a folytonosság, a kivitelezési módszerek és technológiák kiváló ismerete, valamint azok megfelelő alkalmazása jellemzi - az állandó fejlesztés és az innovációra való törekvés mentén.

A fenti elvek szerint kivitelezzük a törökbálinti tó határában Magyarország legnagyobb ingatlan fejlesztését a TÓPARK ’BE MY CITY’-t. A több ütemben megvalósuló beruházás hazánk első „Város a Városban” projektje.

A beruházói elvárásoknak megfelelően a legkorszerűbb anyagok felhasználásával zajlik a kivitelezés, melynek keretében 350 db lakás, óvoda és bölcsőde, közel 55.000 m2 iroda, 15.000 m2 kereskedelmi és szolgáltató egység, valamint hotel és konferencia központ valósul meg első osztályú minőségben.

A minőségi kivitelezés mellett rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az ingatlankomplexumot körül ölelő zöld környezetre így, kellemes munkahelyet, élhető otthonokat és a mindennapi élethez szükséges szolgáltatásokat élvezhetnek hamarosan az itt élők, dolgozók és látogatók egyaránt.