Betongyártás

Társaságunk 2007-ben az M7 autópálya építése kapcsán kezdte meg a betongyártási tevékenységet. Első üzemünk egy SBM Euromix 1600 típusú mobil betonüzem volt, mely gépünkkel több nagy útépítési projektben is részt vettünk, majd az M0 déli szektor építése okán bővítettük további egységekkel betongyártási üzletágunkat.

Üzemeink mindegyike kiváló technológiával készült, folyamatosan karbantartott egységek, melyek a minőséget képviselik a betongyártás területén. SBM Euromix 1600 betonüzem teljesítménye 80 m3/óra, Stetter M 2,25-RS betonüzemeink és Liebherr Mobilmix 3,0R betonüzemünk 100-100 m3/óra teljesítményű.

Egységeink mobil rendszerű, számítógép vezérlésű szakaszos üzemű betonkeverő berendezések. Képzett kezelő személyzetünk és labor szolgáltatásunk gondoskodik az előállított betontermék tökéletes minőségéről.

Az M0-M1 csomópontban épülő TÓPARK Be My City projekt területén üzemel jelenleg az SBM típusú betonüzemünk, mely nem csak ezen projekt beton igényeit hanem, a környező építkezésektől érkező megrendeléseket is teljesíti. Társaságunk az elhelyezkedésből adódóan már nem csak útépítési projekteket hanem, a városi keverő adottságait kihasználva bármilyen léptékű építkezés beton igényét képes kiszolgálni.